Ullmax Trail Tour

                          Mariebergs IK står som stolt arrangör till Ullmax Trail Tour 2019.

Ullmax Trail Tour består ut av tre utmanande och roliga Trail lopp under 2019. Gemensamt för alla lopp är att de går på härliga skogsstigar i en underbar natur.

 Örebro Crazy TrailRun, Dovra TrailRun, och Talludden TrailRun

Enskilda lopp: Det går självklart bra att bara springa enskilda lopp. Visade det sig att ni tillslut har sprungit alla tre lopp så är ni självklart med i Touren och är berättigat ett välförtjänt pris från Ullmax.

Touren: Eftersom att det första loppet " Örebro Crazy TrailRun " redan har varit (22/4), så går det inte längre att anmäla sig till touren. Men om du bara anmälde dig och sprang "Örebro Crazy TrailRun" så kan du fortfarande vara med på touren och vinna Ullmax underställ " Super Active Set", men då får du anmäla dig separat till dom enskilda kvarvarande loppen. Dovra Trail och Talludden Trail.

För alla: För att ung som gammal ska kunna springa så har vi två olika sträckor vid varje lopp. På Dovra TrailRun har vi faktiskt 3 olika sträckor också.

Herr/dam klass: I både vuxen loppen och barn loppen så har vi nu herr och dam klass.

Tour Priser: Har man sprungit alla tre lopp så får man av Ullmax understället " Super Active Set " . Detta får man vid en prisutdelning efter det sista loppet vid Talludden. Finns för både herr, dam och barn. se länk.

 Man är också med i utlottning till ett större Tour pris.

Tour vinnare: Den totala Tour vinnaren i dam, herr och barnklassen (tidsmässigt) får ett extra pris.Anmälan: Anmälan till de kvarvarande loppen finner ni på nedan länk.

Betalning: Betalning görs i samband med anmälan till konto 535 535 902 (clearing 6561) Handelsbanken eller Swish: 070-526 8115  Skriv: vilket lopp och sträcka.

   

Team Nordic Trail: Om du tycker om att springa i skogen på stigar och varierad terräng, så kanske Team Nordic Trail kan vara något för dig.